Zonnepanelen Hoogerheide

Specialist voor zonnepanelen in Hoogerheide

 

Bij Zonnepanelen Brabant, een deskundige zonnepanelen bedrijf, kunt u terecht voor deskundig vakmanschap en degelijk advies op maat.

 

Wij zijn onderdeel van HeatXL en bestaan sinds 2008 wij zijn dé specialist in zonnepanelen in Brabant en natuurlijk ook in Hoogerheide. U kunt bij ons terecht voor advies en voor de installatie van uw systeem.

 

Goede investering
Investeren in het laten plaatsen van zonnepanelen is goed voor het milieu, en financieel zeer aantrekkelijk. Door het hoge rendement van 10% tot 14% verdient u de aanschaf binnen 8 jaar terug. Er zijn subsidieregelingen en belastingkortingen vanuit de overheid opgezet. Daardoor wordt het plaatsen van zonnepanelen in de omgeving van Hoogerheide nog aantrekkelijker gemaakt. U gaat met de zonnepanelen merken dat u in uw energielasten aanzienlijk omlaag zult gaan. Ook de waarde van uw woning zal stijgen, wat voor de toekomst bij het verkopen van de woning bijdraagt.

 

Service en onderhoud van zonnepanelen
De professionele plaatsing van zonnepanelen is niet het enige, bij Zonnepanelen Brabant bieden wij een uitgebreide service. Particuliere installaties hebben nauwelijks tot geen onderhoud nodig in de garantietermijn van minimaal 10 jaar. 1 keer per jaar de panelen laten reinigen volstaat.

 

Wilt u meer advies over zonnepanelen? Neem dan contact met ons op.
Wij staan u graag te woord :0165-714107

zonnepanelen montage systemen

zonnepanelen solaredge

zonnepanelen axitec

Offerte aanvragen
zonnepanelen hoogerheide