Subsidie voor zonnepanelen service

subsidie voor zonnepanelen hoe zit dat?

Subsidie voor zonnepanelen hoe zit dat?

 

Voor subsidie voor zonnepanelen bij de aankoop, kan EIA van toepassing zijn. Dit kan wanneer uw aansluiting op het elektriciteitsnet niet groter is dan 3x80A. Bovendien moet er ten minste voor 25.000 Wp vermogen geïnstalleerd worden. Dat is ongeveer 90 zonnepanelen. Maar natuurlijk afhankelijk van het vermogen van de panelen.

 

De EIA subsidie bedraagt voor elke 1.000 Wp 45% van € 750,-. Naast de EIA kan de Kleinschaligheids-investeringsaftrek (KIA) van toepassing zijn. Deze is maximaal 28%. Een combinatie van de KIA en de EIA kan maximaal tot een extra investeringsaftrek leiden van 82,5%.

 

Een EIA subsidieaanvraag kan door ons geheel voor u worden verzorgd. Vraag ons naar de mogelijkheden voor uw bedrijf.

VRAAG SUBSIDIE ADVIES AAN

SDE+ Subsidie voor zonnepanelen

 

Het aanvragen van een SDE subsidie voor zonnepanelen is maatwerk. Neem daarom eerst contact op met ons zodat afstemming over de investering en de subsidieaanvraag plaats kan vinden. Daarna kan de subsidieaanvraag voor uw zonnepanelen in gang worden gezet.

 

De SDE onderscheidt twee categorieën subsidie voor zonnepanelen. De kleinschalige Zon-PV met een piekvermogen ≥ 15 kWp en < 1 MWp en een categorie met een piekvermogen ≥ 1 MWp. De realisatietermijn voor Zon-PV < 1 MWp is anderhalf jaar.

 

De categorieën Zon-PV zijn als subsidie voor zonnepanelen alleen opengesteld voor installaties die worden aangesloten op een groot verbruikers aansluiting. Dat is een aansluiting van meer dan 3 * 80 A op het elektriciteitsnet.

 

Met het aanschaffen van een groot verbruikers installatie kunnen hoge kosten gepaard gaan. Neem voor het indienen van uw subsidie voor zonnepanelen contact op met de netbeheerder voor een prijsindicatie en een termijn waarbinnen de aansluiting aangelegd kan worden.

VRAAG SUBSIDIE ADVIES AAN
subsidie voor zonnepanelen 2
subsidie voor zonnepanelen

‘Netlevering’ en ‘Niet-netlevering’ bij subsidie voor zonnepanelen?

 

In de SDE+ zijn verschillende basis energieprijzen en correctiebedragen gepubliceerd voor netlevering en niet-netlevering (eigen gebruik). Omdat u een groter financieel voordeel heeft als u de opgewekte elektriciteit zelf gebruikt, geldt voor ‘eigen gebruik’ een hoger correctiebedrag.

 

De maximaal te verlenen subsidie voor zonnepanelen binnen de subsidieverlening. Wordt gebaseerd op de basis energieprijs voor ‘netlevering’. De voorschotten worden ingesteld op basis van de verdeling tussen ‘netlevering’ en ‘niet-netlevering’ over de afgelopen periode van een jaar of als deze niet bepaald is, een opgave van de aanvrager. De bijstelling van de voorschotten wordt berekend op basis van de door CertiQ aan de meetwaarden toegekende labeling ‘netlevering’ en ‘niet-netlevering’.

 

De SDE aanvraag voor de subsidie voor zonnepanelen bij uw bedrijf kan door ons geheel voor u worden verzorgd. Vraag ons naar de mogelijkheden. Meer informatie over zonnepanelen kopen leest u hier.

VRAAG SUBSIDIE ADVIES AAN

Ja, ik wil een offerte aanvragen voor zonnepanelen!

Wat gebeurt er nadat u dit formulier heeft aangevraagd?
Aan de hand van uw adres en postcode gaan onze medewerkers via Google Maps het dak van uw huis bekijken. Op basis hiervan kan het oppervlakte bepaald worden.
Weet u de oppervlakte en hellingshoek al? Of heeft u vooraf bepaalde vragen? Geef deze dan op bij het opmerkingen veld zodat wij daar rekening mee kunnen houden tijdens ons voorwerk.
Daarna nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak.

Adres
Blauwhekken 1e 4751 XD Oud Gastel, Nederland
Contact per mail
[email protected]
Telefoonnnumer
+31 (0) 165-201134
Openingstijden
Maandag – Vrijdag: ochtend: 8.30 tot 12:00 uur  middag: 12:30 tot 17:00 uur